onsdag 22. juni 2011

Ferietiden

ligger foran oss. Ja, jeg har like lang ferie som barna!! (heldige meg, thi hi). Hva skal vi da finne på? Jo; vi har visst bestemt oss for noe:
 • ferie sammen med familie på Sørlandet
 • Iron Maiden konsert i Oslo
 • fjelltur til Prekestolen
 • "Øyhopping" i Hafrsfjord
 • festivaler i vår flotte by; Stavanger
 • Er det fint vær er det bare å hive seg i bilen sammen med barna og ta avsted til Solastranda.

Vel skal alt dette oppleves, så trengs det laaaang ferie! Forhåpentligvis tar vi 4 ukers ferietur til USA neste år. Da er det veldig enkelt å ha hjemmet som "base" denne sommerferien.

CARPE DIEM!

3 kommentarer:

 1. Mmmmm, høres herlig ut! Det er fint her i Vestfold, men jammen har dere mye fint på sør/vestlandet også. Jæren, Solastranda...
  Leste akkurat i et ukeblad om alle flotte blomster i gamlebyen i Stavanger.
  Kan jo si god ferie til deg!

  SvarSlett
 2. Heldig du som har så lang ferie, og den ser ikke ut til å bli kjedelig. Ønsker deg og dine en kjempeflott ferie, og håper dere får masse fint vær. Når det er flott vær om sommeren synes jeg det er fint å være hjemme jeg, også når det er stygt....for da kan jeg scrappe hi hi. Og den ferien til neste år kan du bare se frem til, been there you know;)

  SvarSlett
 3. Masse kjekt å finne på her ja. Egentlig litt dumt å reise bort om sommeren når det er mest aktiviteter her. Prøvde Gamlingen for første gang i går, vil tilbake med ungene men i litt finere vær. Ha en strålende sommer.

  SvarSlett